Wat anderen over Fritech zeggen

Wat anderen over Fritech zeggen

"Wij werken al jarenlang met veel plezier samen met Fritech. Wij zijn tevreden over de diensten die zij leveren waaronder ook het maatwerk naar ons en onze uitzendkrachten. Wanneer er problemen zijn zorgt Fritech voor een snelle en adequate afhandeling. Kortom een organisatie waar vakmanschap en maatwerk samen komen."

Taeke Offringa - Mede-eigenaar | Bouwbedrijf Swart

Onze diensten

Uitzenden

Het blijkt behoorlijk tijdrovend en niet altijd even gemakkelijk om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. En wat denkt u van alle administratieve rompslomp en risico's (ziekte of ontslag) die personeel tegenwoordig met zich meebrengt. 

Bij uitzenden hebben wij al de geschikte kandidaat in ons bestand of wij werven en selecteren de juiste kandidaat voor u. Daarnaast verzorgen wij voor u de gehele personeels- en salarisadministratie. 

Werving & selectie

Het werven en selecteren van personeel is toch echt een vak apart en kost veel tijd. Wij hebben al bijna 35 jaar ervaring in het bij elkaar brengen van vraag- en aanbod op de arbeidsmarkt. 

Bij deze dienstverlening voeren wij de volledige werving & selectie voor u uit en leveren u een passende kandidaat. De uiteindelijke geselecteerde kandidaat gaat rechstreeks met u een arbeidsverhouding aan.
 

Interesse in onze dienstverlening?

Dan verdient wat ons betreft een persoonlijk gesprek de voorkeur.

Bel ons via 0511-548300 voor het maken van een afspraak, of kom bij ons langs op de Kuipersweg 5 in Buitenpost.

VIND SNEL EEN NIEUWE BAAN!