Over ons 

 Onze focus ligt voornamelijk op de branches Bouw & Infra, Metaal & Techniek en Horeca maar we krijgen ook regelmatig vacatures uit andere branches binnen.

Over ons

Onze focus ligt voornamelijk op de branches Bouw & Infra, Metaal & Techniek en Horeca maar we krijgen ook regelmatig vacatures uit andere branches binnen.

Bekijk onze vacatures

Wie zijn wij?

Fritech bestaat inmiddels bijna 35 jaar en was destijds één van de eerste en enige dienstverleners op het gebied van uitzenden en detacheren in Noord Nederland.

De "Fri" in Fritech staat voor Friesland. De "tech" in Fritech staat voor Techniek. Dus, Friesland Techniek. De branches Bouw & Infra en Metaal & Techniek zijn ook de branches waarin Fritech vanaf het eerste begin al actief is.

Fritech is gevestigd in Buitenpost. Met een klein team werken we er constant aan onze diensten zo goed mogelijk aan u aan te bieden. Onze focus ligt voornamelijk op de branches Bouw & Infra, Metaal & Techniek en Horeca maar we krijgen ook regelmatig vacatures uit andere branches binnen.

Wij zijn voortdurend bezig met de verbetering van onze dienstverlening en gaan graag samen met u voor de volgende 35 jaar!

 

Wat doen we?

Wij brengen werkgevers en werknemers bij elkaar op de arbeidsmarkt, door middel van onze diensten op het gebied van uitzenden en werving & selectie. 

 

Hoe doen we dat?

Vakmanschap

We doen dingen goed of we doen ze niet. Met onze kennis kunnen we toegevoegde waarde leveren. Wij bouwen aan vertrouwen vanuit kwaliteit en professionaliteit.

Betrokkenheid

Wij zijn een feel-good onderneming. Wij bouwen aan een langdurige relatie met onze klanten en medewerkers die zich kenmerkt door betrokkenheid. 

Daadkracht

Afspraak is afspraak. Wij doen wat we zeggen en werken met ontspannen daadkracht. 

 

 

Ons team